VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow
Serbian Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Russian Slovak Spanish
Home Godisnji odmor

Idemo na godišnji odmor, a provalnici?

Razbijen prozor, obijena ulazna vrata, ispremetane stvari u celoj kući, otvorene prazne fioke, nema nakita i dragocenosti, nedostaje vredna tehnika poput DVD-a, plazme, laptopa – prizor je koji neugodno iznenadi mnoge vlasnike stanova kad se vrate kući s kraćeg putovanja ili dužeg godišnjeg odmora.

Da opasnost od moguće provale u kuću ili stan treba shvatiti ozbiljno, posebno tokom leta kada su njihovi vlasnici u odsustvu, govore i podaci Policijske uprave, prema kojima je u prvih šest meseci ove godine na području Grada prijavljeno 695 provala u stanove, što u poređenju s prošlogodišnjim parametrima za isto razdoblje predstavlja povećanje od gotovo 40%!

Lopovi leti rade punom parom

Upravo je letnje razdoblje, kada je većina stanova i kuća prazno na duže vreme, baš kao stvoreno za provalnike koji vrebaju ne bi li opljačkali stan u odsustvu vlasnika pa unapred prate njegove navike. Zato se na temelju dosadašnjih iskustava i poznavanja stila i navika kradljivaca, građanima savetuje da i sami preduzmu određene samozaštitne mere i radnje kako ne bi postali žrtve ovih kaznenih dela.

 

Maximus Security je pripremio specijalnu ponudu za Sve zainteresovane koji zele da zaštite svoju imovinu kada nisu kući.

Korisnik koji želi da koristi naše usluge obezbeđenja dobija jednokratno kompletan alarmni sistem PARADOX i monitoring 24/7

Po specijalno promotivnoj ceni od 7,00Eur/dan.

Po svim do sada statistikama procenat objekata koji imaju Alarmni sistem je u 98% slučajeva manja meta provalnika.

  

© 2012 *** Maximus-secure Industrijska zona bb, 22330 Nova Pazova ***

*** Tel: 062/ 42-15-15 ***

seo
своими руками