VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow
Serbian Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Russian Slovak Spanish
Home GPS pracenje

Gps pracenje od 600,00din sa PDV-om/Mesečno

Link za on-line aplikaciju

 

5 Prednosti - zasto GPS pracenje vozila.

1. Unaprediti vestine voznje: GPS prati svaki trnutak vozila i lako se moze utvrditi ponasanje vozaca. Aktiviraju se alarmi za prekoracenje brzine i to je dovoljno da izmenite svoju vestinu voznje. Po prilagodjavanju brzine smanjuje se potrosnja goriva,a samim tim ostecenja i habanja vozila. Glavna prednost je to sto se smanjuju nesrece na putevima.

 

2. Azurirani izvestaji o poziciji vozila, Gps sistem podrzava vise korisnika u jednom sistemu pri cemu azurira polozaj svakog vozila,odredjuje njegov tip i meri potrosnju goriva. Takodje proverava vreme da se zavrsi proces isporuke.

 

3. Uvecajte svoju efikasnost poslovanja. Sa GPS sistemom pracenja mozete da pronadjete rute i da organizujete ili promenite putanju vozila u skladu sa situacijom. Ukoliko je neophodno da se vozilo nadje pod hitno na odredjenoj lokaciji, mozete lako da ispratite najblize vozilo na toj pozicijii i preusmerite ga na tu lokaciju. To ce Vam omoguciti da na sto laksi nacin upravljate svojim zaposlenima i vozilima. Ovaj  sistem ce Vam doprineti rast u poslovanju i smanjenje goriva.

4. Raspored odrzavanja vozila. Gps Sistem obezbedjuje izvestaj o rasporedu odrzavanja i redovnog servisa svakog vozila. Samim tim izbegavate novcane kazne i redovno odrzavate vozni park vozila koja imaju po zakonu cest redovan servis.

 

5. Umanjite rizik od kradje. U danasnje vreme kriminal je u naglom porastu. Postoji GPS sistem za pracenje sa alarmnim sistemom, a pozicija vozila lako moze da se odredi dok situacija nije pod kontrolom i na taj nacin jednostavno mozete pratiti putanju Vaseg vozila. U danasnje vreme vecina vozila ima instaliran GPS sistem iz bezbednosnih razloga.

 

GPS Sistemom dobijamo sledece:

- Smanjujemo troskove goriva

- Smanjujemo troskove odrzavanja

- Smanjujemo troskove rada

- Smanjujemo rizik od kradje

- Povecavamo radni vek vozila

 

 

© 2012 *** Maximus-secure Industrijska zona bb, 22330 Nova Pazova ***

*** Tel: 062/ 42-15-15 ***

seo
своими руками